Tarvelähtöinen, yksilöllinen hieronta | Lappeenranta

Fysiowiressa tarjoamme asiakkaille laadukasta klassista hierontaa, joka tehdään aina tarvelähtöisesti. Näin pystymme varmistamaan sen, että asiakas saa aidosti juuri sellaista apua, kuin tarvitseekin. Hieronta auttaa lievittämään lihaskireyttä ja jännityksiä ja virkistämään sekä mieltä että kehoa. Klassisen hieronnan ohella meiltä onnistuvat myös erikoishieronnat, vauvahieronta, vyöhyketerapia, kuumakivihieronta sekä hermoratahieronta. Teemme myös kotikäyntejä esimerkiksi iäkkäämpien asiakkaiden luo, mutta tiloihimme on esteetön kulku ja täällä meillä on edellytykset antaa asiakkaillemme parasta mahdollista hoitoa. Varaa hieronta Lappeenrannan keskustan tuntumasta – tervetuloa Fysiowireen!

Ajan voit varata helposti ja nopeasti sähköisen ajanvarausjärjestelmämme kautta.

Erikoishoidot

Hieronnan hyödyt keholle ja mielelle

Hieronnan hyödyt huomaa yleensä jo välittömästi hieronnan jälkeen. Veri kiertää, lihakset ovat vetreämmät ja olo virkeämpi. Yksittäinen kerta voikin toimia rentouttavana ”hemmotteluna”, mutta säännöllinen hieronta on tarpeen, jos kärsit toistuvista lihasjumeista ja kireyksistä ja haluaisit päästä niistä eroon. Meillä ammattitaitoinen hieroja suunnittelee hieronnan kehosi tarpeiden mukaan ja keskustelee kanssasi sopivasta hoidosta ja hoitovälistä.

Hinnastosta löydät kaikki hierontahoitomme esittelyvideoineen. Myös fysioterapia sekä jalkaterapia kuuluvat palveluihimme.

Erikoishieronnat: vauvahieronta, hermoratahieronta ja kuumakivihieronta

Klassisen hieronnan ohella hierontapalveluihimme kuuluvat vauvahieronta, hermoratahieronta ja kuumakivihieronta.

Lempeän vauvahieronnan avulla voidaan lievittää esimerkiksi koliikkivauvan vatsakipuja tai synnytyksen jälkeistä lihasjännitystä. Käsittelyn avulla vauvan jännitystila laukeaa, vauva rauhoittuu ja rentoutuu ja nukkuu paremmin. Pienimmät hoitamamme vauvat ovat olleet kolmeviikkoisia.

Hermoratahieronta on aikuisille suunnattu hieronta, ja sen avulla saadaan tehokkaasti rauhoitettua ja tasapainotettua hermostot ja vilkastettua aineenvaihduntaa.

Kuumakivihieronta on klassista hierontaa, jonka tueksi on otettu lämpö. Kuumakivihieronnassa vartalon iholle asetellaan lämpimiä, litteitä kiviä, joilla tehty hieronta rentouttaa koko kehoa ja tehostaa nestekiertoa sekä aineenvaihduntaa.

Lue lisää Erikoishoidot-sivulta!